Avantaje

Incalzire pentru pardoseli

Incalzirea electrica in pardoseala este o metoda fiabila pentru incalzirea pardoselilor.

Incalzirea electrica este foarte sigura. Nu are nevoie de mentenanta, nu ingheata si nu poate provoca pagube ca in cazul incalzirii prin apa. Incalzirea electrica prin pardoseala este o metoda sigura si de lunga durata pentru incalzirea incaperilor.

Covorase incalzitoare

Cablurile de incalzire a pardoselii de la Mr. Suwi pot fi aplicate deasupra pardoselii existente. Covorasele sunt realizate din cablu de 3,4mm grosime pentru a evita inaltarea pardoselii. Solutia este perfecta in cazul pardoselilor vechi, indiferent ca vreti sa renovati baia, bucataria sau o camera.

Incalzire pardoseala

Confort

O incalzire in pardoseala este una foarte placuta si confortabila, potrivita tuturor genurilor de incaperi.

Cu incalzirea in pardoseala obtinem o suprafata radianta foarte mare, dar cu o temperatura foarte joasa, reprezentand o solutie de vis atat ptentru decoratori cat si pentru beneficiar. Elementele incalzitoare nu se afla la vedere, spatiul putandu-se folosi in intregime iar mobilierul se poate aseza dupa bunul plac.

Incalzirea in pardoseala intretine suprafata pardoselei uscand-o atunci cand apa este prezenta pe suprafata acesteia, impiedicand totodata formarea condensului si infiltrarea acestuia in structura casei. Pe timpul noptii cand energia electrica este mai ieftina se poate folosi cu precadere pardoseala pentru a inmagazina caldura necesara.

Incalzire electrica pentru toate incaperile

Incalzirea in pardoseala se preteaza pentru toate spatiile din casa. Mr. SUWI are o solutie pentru fiecare problema data. Este doar o problema de alegere a produselor in functie de marimea incaperii, necesitatile de incalzire, structura a pardoselii, precum si finisajul pardoselii.

Incalzire in pardoseala

Cablurile folosite la incalzirea pardoselii sunt cabluri cu doua conductoare cu rezistenta standard. Tipul, alimentarea si instalarea depinde de structura podelei in care sunt instalate. Proprietatile sistemului de incalzire depind de adancimea de instalare, materialul suprafetei podelei si distanta la care sunt instalate cablurile.

Solutii de instalare

Cel mai frecvent loc in care sunt instalate cablurile de incalzire este podeaua cu o structura de beton, dar structura poate fi si o podea intermediara de beton sau goala pe interior. Cablurile de incalzire pot fi instalate si in podele de lemn sau gips.

Puteri de instalare

Cablul folosit ar trebui sa fie selectat conform structurii, de exemplu cablu special create pentru podele de beton nu se potriveste celor cu structura de lemn. Podelele din lemn folosesc cabluri cu puteri de 8 pana la 10 W/ml, pe cand cablurile de 10 pana la 20 W/ml sunt menite podelelor din beton.

Puterea cablurilor se ajusteaza de la sine pe masura ce temperatura din jur se schimba, cablurile incalzind doar atat cat este nevoie. Cablurile autoreglabile sunt folosite la protectia impotriva inghetului pt tevi, sisteme de scurgere, mentinerea temperaturii tevilor si incalzirea apei casnice.

Covorase incalzitoare

Covoarele create pentru incalzirea camerei au cabluri extrem de subtire cu puteri ce variaza intre 100 si 150 W/m2. Aceste covorase au o lungime standard de 50cm, puterea totala este determinata de lungimea covorasului.

O aplicatie tipica pentru covorasul cu cabluri este incalzirea podelelor pentru toalete, deoarece nu exista destul loc pentru instalarea cablurilor incalzitoare.

Siguranta, an dupa an

Mister SUWI, ofera o garantie de 10 ani pentru sistemele de incalzire electrica in pardoseala.

Cablurile incalzitoare sunt fixate in structura pardoselii. Asta face ca incalzirea electrica in pardoseala sa fie extrem de sigura. Corect proiectata si instalata, are o durata de viata asimilata cu a cladirii.

Aplicatii

Alte aplicatii

  • Depozite frigorifice
  • Sere si ferme
  • Zone cu asfalt
  • Aeroporturi
  • Stadioane
  • Prezervarea monumentelor